Bal maskesinin cilde faydaları nelerdir? Bilimsel araştırma sonuçları

Düzenleyen:
Bal maskesinin cilde faydaları nelerdir? Bilimsel araştırma sonuçları

SAĞLIK Haberleri

Bal, içeriğindeki çeşitli vitamin ve mineraller sayesinde cilt için çok faydalı bir besindir. Balın cilde olan bu yararından istifade edebilmek için balı yiyerek tüketebileceğimiz gibi, doğrudan cilde maske olarak da uygulayabiliriz.

Bal, kuru cildi nemlendirir, sivilce ve sivilce lekelerini tedavi etmeye de yardımcı olur. Yüzünüz çok kuruysa balı yüzünüze sürüp, balın nemlendirici özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bu yazımızda bal maskesinin faydaları hakkında bilimsel araştırma sonuçlarını yayımladık.

Balın sağlığa faydaları da saymakla bitmez; Kan şekerini düzenler, sindirim sistemini güçlendirir, enerji verir, öksürüğü giderir... Bal sağlığa olan yararlarının yanı sıra güzellik amaçlı da kullanılır. Antiseptik, anti bakteriyel, antioksidan, anti-inflamatuar ve nemlendirici özellikleri sayesinde sağlıklı bir cilde kavuşmanızda önemli rol oynar. Haberin devamı için tıklayın...

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...