AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama!

Düzenleyen:
AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama!

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da elektrik kesintisi! Ayedaş İstanbul'da Elektirikler ne zaman gelecek? AYEDAŞ internet sitesinden açıklama var.İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasında elektrik kesintisi yaşanıyor. BEDAŞ ve AYEDAŞ'ın resmi sayfasında yayınlayan duyuruya göre ise 3 Ocak Salı günü Ataşehir, Üsküdar, Çekmeköy, Beykoz, Pendik Şile, Tuzla ve Ümraniye'de elektrik kesintileri olacak. Avrupa yakasında yaşanan elektrik kesintisi sonrası vatandaşlar, Anadolu yakasında yaşanacak elektrik kesintilerinin ne zaman geleceğini merak ediyor.

İstanbul elektrik kesintisi! İstanbul'da BEDAŞ kesintisi, Elektirikler ne zaman gelecek? AYEDAŞ internet sitesinden açıklama var. İstanbul'da Anadolu yakasında elektrik kesintisi yaşanacak. Ataşehir, Üsküdar, Çekmeköy, Beykoz, Pendik Şile, Tuzla ve Ümraniye'de elektrik kesintisi yaşanacak. Vatandaşlar elektriklerin ne zaman kesileceğini merak ederken AYEDAŞ resmi sitesinden elektrik kesintisi ile ilgili bir duyuru yayınladı. İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte tüm detaylar haberimizde. İstanbul 'da Ataşehir, Üsküdar, Çekmeköy, Beykoz, Pendik Şile, Tuzla ve Ümraniye'de elektrik kesintisi yaşanacak. İstanbul'da yaşanacak olan elektrik kesintisi sonrası vatandaşlar ''elektrikler ne zaman gelecek'' sorusunun cevabını merak edecek. AYEDAŞ resmi internet sitesinden bir duyuru yaptı. AYEDAŞ, duyuruda söz konusu ilçelerde elektrik kesintilerinin yaşanacağını belirtti.

İstanbul'da 03.01.2017 tarihinde 8 ilçede elektrik kesintisi olacak

İstanbul'da Salı günü 8 ilçede elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. İstanbul Anadolu Yakası'nda 3 Ocak 2017 salı günü 8 ilçenin bazı bölgelerinde elektriklerin kesileceği açıklandı. Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) tarafından yapılan elektrik kesintisi açıklamalarını haberimizden sizlerle payalşıyoruz.
 
İstanbul'da Salı günü elektrik kesintisi tam 8 ilçede uygulanacak. Peki İstanbul Anadolu Yakası'nda 3 Ocak 2017 Salı günü yapılacak elektrik kesintileri hangi mahalleleri etkileyecek? İşte Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamalar ve detaylı bilgiler.
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) , salı günü Anadolu yakasında 8 ilçedeki bazı mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

AYEDAŞ, "Planlı Bakım ve İyileştirme Çalıştırmaları Kapsamı"nda elektrik kesintisi yapılacak yerleri şöyle açıkladı:
* Ataşehir: 09:00 - 17:00 saatleri arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi 33. - 35.- 27. - 31. - 38. - 17. - 15. - Mareşal Fevzi Çakmak - 9. - 4. - 6. - Yeditepe - Anadolu - Sokak/Sokakları
* Beykoz: 12:00 - 15:00 saatleri arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Bucak Merkez Mahallesi Sultan Murat - Sokak/Sokaklarına 13:00 - 16:00 saatleri arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Çengeldere Mahallesi Külliye - Yeşilvadi- Akasya - Geyik - Cihan - Sokak/Sokaklarına 14:00 - 17:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Fatih Mahallesi Çelenk - Meşe - Gündoğdu- Atlas - Şehzade - sokak/sokaklarına enerji verilemeyecekr.
* Çekmeköy : 11:00 - 14:00 saatleri arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Merkez Mahallesi Yakut - Süleymaniye -Enes - Berat - Üsküdar - Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek.
* Pendik : 09:00 - 12:00 saatleri arasında Scada Altyapı Çalışması Nedeniyle Çamlık Mahallesi Leylak - Sokak/Sokaklarına 10:00 - 18:00 saatleri arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Ballıca Mahallesi Okul - Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek.
* Şile : 09:00 - 18:00 saatleri arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Ağva Merkez Mahallesi Plaj - Cansever - Cihannur - Deniz - Özçiçek - Yakuplu - Rıhtım - Hatıra - Korkut Bey - Gülnaz - Sağlık - Öğretmenler - Güzelyalı - Dirayet - Hasret- Kuzey - Hendek - Doktor - Beyaz Gelincik - Karaköy - Soydan - Sarraf - Park - Kara Ağaç - Ahmet Yesevi - Şile - Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek.
* Tuzla : 09:00 - 11:00 saatleri arasında Scada Altyapı Çalışması Nedeniyle Orhanlı Mahallesi Okyanus - Duru -Gurbet - İrfan - Demokrasi - Çayırlar - Gölbaşı - Fettah Başaran - Adnan Menderes - Barınak - Ayazpınar - Ünver - Seçkin - Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek.
* Ümraniye: 10:00 - 13:00 saatleri arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Yukarı Dudullu Mahallesi Göztepe - Feza- Alemdağ - Egemen - Katibim - Yemen - Gazali - Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek.
* Üsküdar: 09:00 - 12:00 saatleri arasında Scada Altyapı Çalışması Nedeniyle Kısıklı Mahallesi Sarıgazi - Sokak/Sokaklarına Bulgurlu Mahallesi Toygarçeşme - Bülbül - Etiler - Tutkun - Gürpınar - Bağcılar - Hasat - Bulgurlu - Sokak/Sokaklarına 09:30 - 15:00 saatleri arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Bulgurlu Mahallesi Sağlam - Kısacık - Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek.

BEDAŞ'TAN ELEKTRİK ARIZASI İLE İLGİLİ DUYURU, ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

''Veliefendi - Yenikapı arasındaki TEİŞ'a ait iletim kablosu arızalandığından Yenikapı ve Aksaray Trafo Merkezlerine enerji alınamamaktadır. Bu sebeple Fatih ilçesinde kısmi elektrik kesintileri yapılmaktadır. TEİAŞ'tan sisteme enerji gelene akdar kesintiden etkilenen bölgelerin mağdur olmaması için BEDAŞ kaynakları seferber ederek çeşitli bölgelerden aktarmak suretiyle kademeli olarak elektrik sağlayacaktır''

BEDAŞ'TAN ELEKTRİK KESİNTİLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA
İstanbul Avrupa Yakası elektrik dağıtım şirketi BEDAŞ, 30, 31 Aralık ve 1 Ocak'taki planlı elektrik kesintilerini iptal etti. İstanbul'da kar ve fırtınanın olumsuz etkilediği elektrik kesintileriyle ilgili BEDAŞ'tan açıklama geldi.

"30, 31 ARALIK VE 1 OCAK'TAKİ PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ İPTAL"
Yılbaşı gecesi Avrupa yakasında elektrik kesintisinin yaşanmayacağını belirten BEDAŞ "30, 31 Aralık ve 1 Ocak'taki planlı elektrik kesintileri iptal edildi" dedi.

şte, 30- 31 Aralık’ta elektrik kesintisi yaşayacak İstanbul ilçeleri!

- KARAMANDERE Mh., KARAMAN DERE Sk., MÜJDE ÇIKMAZI Sk., MÜNİR Sk., MÜSLİM ÇIKMAZI Sk., MÜSTESNA Sk., NAKIŞ ÇIKMAZI Sk., KARACAKÖY MERKEZ Mh., AÇELYA ÇIKMAZI Sk., MUSTAFA KEMALPAŞA Cd., FERAH ÇIKMAZI Sk., KARACAKÖY Cd., REHBER ÇIKMAZI Sk., NARİN Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 08:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- KİREÇBURNU Mh., ADA. Sk., PROF.DR AYKUT BARKA Cd., ALPARSLAN Sk., AKGÜL Sk., ÜLKER Sk., DUYGU Sk., MEHMET EFENDİ ÇIKMAZI Sk., SÜMBÜL Sk., AKPINAR Sk., AKDENİZ Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- AYAZAĞA Mh., 208. Sk., 131. Sk., 130. Sk., 128. Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:00-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ABDURRAHMAN NAFİZ GÜRMAN Mh., NADİDE Cd., NADİDE ÇIKMAZI Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- TERAZİDERE Mh., GÜRSOY Sk., RÜYA Sk., KARAMAN Sk., GÜNEŞ Cd., FUNDA Sk., FEZA Sk., HAKAN Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- FEVZİ ÇAKMAK Mh., 904. ÇIKMAZ Sk., 2.BÜLBÜL Sk., 2.FABRİKALAR Sk., HALKALI Cd., İZMİR Sk., KANARYA Sk., KONFOR Sk., KUZEY Sk., 6.YILDIZ Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ORHAN GAZİ Mh., ISISO Cd., 11.YOL Sk., 12.YOL Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 23:30-08:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ATATÜRK Mh., AKARSU Sk., DAĞHAN Sk., SAVAŞ Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- BEYLİKDÜZÜOSB Mh., 4. Cd., 5. Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 15:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

31 Aralık 2016 Cumartesi günü planlı kesinti programı

- ORHAN GAZİ Mh., ISISO Cd., 11.YOL Sk., 12.YOL Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 23:30-08:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ANLIK KESTİNLERİN NEDENİ BELLİ OLDU

30 - 31 Aralık kesintileri için duyurular, BEDAŞ üzerinden yapılmıştı ancak dün pek çok bölgede anlık elektrik kesintileri olması İstanbullular arasında kriz yaşattı. İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakalarında bulunan Avcılar, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Fatih, Bağcılar, Sultangazi, Güngören, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Bakırköy, Eyüp, Kadıköy, Pendik, Maltepe, Ataşehir gibi birçok ilçede elektrik kesintileri yaşandı. Anlık kesintilerin nedenine yönelik açıklama BEDAŞ ve Enerji Bakanlığı'ndan geldi. İşte, o açıklamar!

 

Enerji Bakanlığından elektrik kesintileriyle ilgili açıklama
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, İstanbul'daki elektrik kesintileriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Kesintilerin, elektriğin yetersizliğinden dolayı olduğu yönündeki iddialar, gerçeği yansıtmamaktadır." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, "Kesintilerin, elektriğin yetersizliğinden dolayı olduğu yönündeki iddialar, gerçeği yansıtmamaktadır. Kesintiler, İstanbul'un genelini etkilememekte, belli bölgelerde kısmi olarak sürmektedir. Kısa sürede İstanbul'un tamamına elektrik verilmesi sağlanacaktır." dedi.

ENERJİ BAKANLIĞI'NDAN ELEKTRİK KESİNTİSİ AÇIKLAMASI

İstanbul’da bu kesintiler yaşanırken Sakarya ve Kocaeli’de de elektrikler kesildi. Enerji Bakanlığı olumsuz hava şartlarının iletim hatlarını engellediğini ve kesintilerin bu yüzden yaşandığını duyurdu.

Bakanlık açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
Ülkemizi etkisi altına alan aşırı yağışlar ve fırtına, elektrik iletim hatlarımızda da geçici arızalara sebep olmaktadır. Özellikle, Marmara Bölgesi’nin kuzeyindeki yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle, iletim hatlarında meydana gelen arıza sonucu Adapazarı, Kocaeli, İstanbul illerimizde saat 14:20’de başlayan elektrik kesintileri yaşanmaktadır.
Bakanlığımıza bağlı TEİAŞ bünyesindeki ekipler hava koşullarının elverdiği çerçevede yaşanan arızalara müdahale etmektedir. Kesintilerin en kısa zaman içerisinde giderilmesi için yoğun mesai harcanmaktadır.

İstanbulda elektrik kesintileri devam edecek İstanbulda hangi ilçeler elektrik kesintisi yaşayacak

ENERJİ BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Enerji Bakanlığı'ndan akşam saatlerinde yapılan son açıklama ise şöyle:

Marmara Bölgesi'nin kuzeyinde yaşanan yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle Anadolu'dan gelen ve İstanbul'u besleyen yedi farklı enerji iletim hattının tamamında, Sakarya Bölgesi'nde kopmalar yaşanmış, kesinti meydana gelmiştir. Anadolu’dan gelen enerji hatlarındaki kesinti sebebiyle İstanbul’a, Çanakkale Boğazı deniz altından geçen iletim hattı ve Trakya enerji iletim hattından elektrik sağlanmaktadır.

Kopmanın meydana geldiği bölgelerdeki aşırı yoğun kar yağışı ve sis, çalışmaları olumsuz  etkilemektedir.

Kesintiden, konutlardaki vatandaşlarımızın en az derecede etkilenmesini sağlamak için, demir  çelik fabrikalarına, çimento fabrikalarına ve organize sanayi bölgelerine enerji verilmemektedir.

Yapılan yoğun çalışmalar neticesinde, 21:50 itibari ile İstanbul'un tamamına elektrik verilmiştir.

Olumsuz hava koşullarının neden olduğu kopmaların tamiratı ve arızaların tamamen giderilmesi için hava şartlarının el verdiği ölçüde yoğun çaba harcanmaktadır. Gece boyu ve yarın tüm ekiplerimiz, hatların tamiri ve arızaların giderilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürecektir.

'İSTANBUL'UN TAMAMINA ELEKTRİK VERİLİYOR'
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca, hava şartları nedeniyle iletim hatlarında meydana gelen arızaların giderildiği ve saat 21.50 itibarıyla İstanbul'un tamamına elektrik verildiği bildirildi.

MARMARA'NIN KUZEYİNDE YAŞANAN YOĞUN YAĞIŞLAR NEDEN OLDU
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Marmara Bölgesi'nin kuzeyinde yaşanan yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle Anadolu'dan gelen ve İstanbul'u besleyen yedi farklı enerji iletim hattının tamamında, Sakarya Bölgesi'nde kopmalar yaşandığı ve kesinti meydana geldiği ifade edildi. Anadolu’dan gelen enerji hatlarındaki kesinti sebebiyle İstanbul’a, Çanakkale Boğazı deniz altında geçen iletim hattı ve Trakya enerji iletim hattından elektrik sağlandığı belirtilen açıklamada, kopmanın meydana geldiği bölgelerdeki aşırı yoğun kar yağışı ve sisin, çalışmaları olumsuz etkilediği aktarıldı.

SANAYİ BÖLGELERİ HARİÇ İSTANBUL'UN TAMAMINDA ELEKTRİK VERİLDİ
Açıklamada, "Kesintiden, konutlardaki vatandaşlarımızın en az derecede etkilenmesini sağlamak için, demir çelik fabrikalarına, çimento fabrikalarına ve organize sanayi bölgelerine enerji verilmememektedir. Yapılan yoğun çalışmalar neticesinde 21.50 itibarıyla İstanbul'un tamamına elektrik verilmiştir." denildi.

Olumsuz hava koşullarının neden olduğu kopmaların tamiratı ve arızaların tamamen giderilmesi için hava şartlarının el verdiği ölçüde yoğun çaba harcandığı ifade edilen açıklamada, gece boyu ve yarın tüm ekiplerin, hatların tamiri ve arızaların giderilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüreceği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...