Havalimanında Devlet Konukevi'nin önü tamamen doldu

/ Kaynak: AA
Havalimanında Devlet Konukevi'nin önü tamamen doldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Fas, Cezayir ve Tunus gezisinden bu gece dönen Başbakan Erdoğan'ı bekleyen kalabalık, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nin önünü tamamen doldurdu.

Bir dizi temas için 3 Haziran'da çıktığı Fas, Cezayir ve Tunus gezisinden bu gece dönen Başbakan Erdoğan'ı bekleyen kalabalık, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nin önünü tamamen doldurdu. nbsp;Türk bayrakları ve AK Parti flamaları taşıyan grup, Başbakan Erdoğan lehine coşkulu tezahüratlarda bulunuyor. Zaman zaman havai fişekler atılıyor. Alana, Başbakan Erdoğan'ın meydanlarda kalabalığa seslendiği seçim otobüsü de getirildi. Başbakan Erdoğan ve beraberindekilerin çıkış yapabilmesi için alanda polis koridoru da oluşturuldu.Başbakan Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile bazı milletvekilleri de Atatürk Havalimanı'na geldi.
Havalimanına geliş yolunda trafik yoğunluğu yaşanırken, çok sayıda canlı yayın aracı da bölgeden yayın yapıyor.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...