Şehit Komiser'in cenazesi baba ocağında

/ Kaynak: İHA
Şehit Komiser'in cenazesi baba ocağında

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da, Gezi Parkı göstericilerine müdahale sırasında alt geçit inşaatından düşerek şehit olan komiser Mustafa Sarı'nın cenazesi Düziçi'nde

Adana'da, Gezi Parkı göstericilerine müdahale sırasında alt geçit inşaatından düşerek şehit olan Komiser Mustafa Sarı'nın cenazesi, Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki baba ocağına getirildi. Adana Emniyet Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Mustafa Sarı'nın cenazesi, Düziçi Devlet Hastanesi morgundan alınarak Uzunbanı Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Kalabalığın eşlik ettiği cenazede anne Elif Sarı gözyaşlarına boğuldu. İstanbul, Ankara ve İzmir'den komiserin devre arkadaşlarının da geldiği cenaze evine, Osmaniye milletvekilleri Durdu Mehmet Katsal, Suat Önal ve Hasan Hüseyin Türkoğlu da taziye ziyaretinde bulundu.
Şehidin cenazesi, İrfanlı Camii'nde kılınacak cuma namazı sonrası Düziçi şehitliğine defnedilecek.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...