Gazetemize ve İHA'ya ödül verildi

Düzenleyen:
Gazetemize ve İHA'ya ödül verildi

YAŞAM Haberleri

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) tarafından, trafik kazasında yaşamını yitiren sendikanın eski genel sekreteri adına verilen "İbrahim Keresteci Basın Ödülleri" sahiplerini buldu. Yalova'da düzenlenen törende gazetemiz adına plaketi arkadaşımız Cüneyt Bitikçioğlu alırken, İHA adına düzenlenen plaketi İstihbarat Şefi Ömer Faruk Aydemir aldı.

Cüneyt Bitikçioğlu
 
       Yalova Termal otelde düzenlenen törende konuşan Bem-Bir-Sen 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" kapsamında düzenledikleri  "İbrahim Keresteci Basın Ödülleri"’ni  15 Temmuz darbe girişiminde basının göstermiş olduğu Milli birlik ve beraberlik duygusu için verildiklerini belirterek ‘siz basın mensupları olarak o gün duyuruyu yapamasaydınız biz bu gün burada olamayacaktık’ dedi. Karakoç, 10 Ocak'ın aynı zamanda sendikalarının da 23. kuruluş yıl dönümü olduğunu belirtti.      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte helikopter kazasında hayatını kaybeden İHA muhabiri İsmail Güneş'in anısına bir belgesel gösterimi yapıldı.
Gazetemize ve İHA'ya ödül verildi
İHA adına düzenlenen plaketi İstihbarat Şefi Ömer Faruk Aydemir aldı
Gazetemize ve İHA'ya ödül verildi

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...