Elektrik direkleri yolun ortasında unutuldu

Düzenleyen:
Elektrik direkleri yolun ortasında unutuldu

YAŞAM Haberleri

​Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde yol genişletme çalışması sonrası yol ortasında kalan elektrik direkleri tehlike saçıyor.

Doğubayazıt Belediyesinin birkaç yıl önce Abdülrezzak Aladağ Caddesi'nde yaptığı yol genişletme çalışması sonrası evlerin bahçelerinde bulunan elektrik direkleri yolun ortasında kaldı. Birçok okulun güzergahında bulunan elektrik direklerinin olduğu yolu her gün binlerce öğrenci ile sürücü kullanıyor. Vatandaşlar, yolun tam ortasında kalan direklerin kaldırılmasını istiyor. Her ay yolun ortasında bulunan direkler nedeniyle en az 3-4 kaza olduğunu belirten Hüseyin Ertuğrul, ”Ahmedi Hani Mahallesi'nde bulunan bu direkler nedeniyle her ay en az 3 ya da 4 kere trafik kazaları oluyor. Her gün buradan binlerce öğrenci ve araç geçiyor. Özellikle öğrenciler için çok büyük risk olan bu direklerin bir an önce kaldırılmasını istiyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...