Eylemciler polise misket ve taş yağdırdı, 13 gözaltı

/ Kaynak: İHA
Eylemciler polise misket ve taş yağdırdı, 13 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eskişehir'deki 'Gezi Parkı' olaylarında 17 gündür yol kapatan eylemcilere bu sabah düzenlenen operasyon sonrası başlayan gerginlik sürüyor.

Eskişehir'de, 'Gezi Parkı' olaylarına destek amacıyla 17 gündür Üniversite caddesini kapatan eylemcilere bu sabah düzenlenen operasyon sonrası başlayan gerginlik sürüyor. Çevik kuvvet ekiplerinin boşalttığı alana yeniden çadır kuran eylemciler, polise çay ve yiyecek servis eden işletmeciye tepki gösterdi. nbsp;Polisin sabah saatlerinde tazyikli su ve biber gazı kullanarak düzenlediği operasyonda, kurulan çadırların kaldırılmasının ardından dağılan gruplar, yeniden aynı bölgede toplanmaya başladı. Olaylar sırasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 13 kişi, araçlarla İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. nbsp;Bazı göstericilerin yeniden çadır kurduğu bölgede gerginlik ise sürüyor. Polis, sapanla misket ve taşlar fırlatan guruplara zaman zaman tazyikli su ve biber gazı kullanıyor. Olaylar sırasında polise çay ve yiyecek servis eden bir iş yerine giren eylemciler ise çalışanlara tepki gösterdiler. Barikat kuran bazı göstericilerin polise karşı ilginç el kol hareketleri dikkat çekti. Olaylar sırasında bazı işletmelerin duvarlarına yazılan yazılı silmek için çalışma başlatılmasına göstericilerden tepki geldi. nbsp;Yeniden Üniversite caddesine gelen grup yolu trafiğe kapattı. Göstericiler ile gazeteciler arasında ise kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Gerginliği, göstericiler arasına giren bir grup yatıştırdı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...