Silahlı saldırgan, 10 dakikada yakalandı

/ Kaynak: İHA
Silahlı saldırgan, 10 dakikada yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı. Silahlı saldırgan olaydan 10 dakika sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı. Silahlı saldırgan olaydan 10 dakika sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. nbsp;Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı'nda, bir araç içinden silahla açılan ateş sonucu Uğur Mutlu (33) ağır yaralandı. Silah seslerinin hemen ardından olay yerine gelen sivil polis ekipleri tarafından yerde yatan yaralıya ilk müdahaleyi yapıldı. Bazı vatandaşlar ise yaralıyı uyanık tutmak için soru soran polis tepki gösterdi. Ambulansla gelene kadar polis ekipleri yaralının bacağına tampon uyguladı. Olay yerine gelen ambulansla Uğur Mutlu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. nbsp;Olay yerinden kaçan saldırganlardan biri olan Hakan İ. (37) olayda kullandığı silahla birlikte olaydan 10 dakika sonra Uluyol'da polis tarafından yakalandı. Diğer zanlıların araçlarını bırakarak bir minibüsle kaçtığı öğrenildi. Hakan İ.'nin Uğur Mutlu ile aralarında geçmişe dayanan bir husumet olduğu belirtildi. Mutlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaçan zanlıların yakalanması için çalışma çalışmalarını sürdürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...