2 havaalanına daha destek

Düzenleyen:
2 havaalanına daha destek

Ekonomi Haberleri

Turist getiren seyahat acentelerine uçak başına 6 bin dolar destek sağlayan uygulamaya İstanbul Sabiha Gökçen ile Erzurum havalimanları da eklendi.

Turist getiren seyahat acentelerine uçak başına 6 bin dolar destek sağlayan uygulamaya İstanbul Sabiha Gökçen ile Erzurum havalimanları da eklendi. Buna göre, Antalya Gazipaşa-Alanya, Antalya, Muğla Dalaman, Muğla Milâs-Bodrum, İzmir Adnan Menderes, Kütahya Zafer, Trabzon, Denizli Çardak, Isparta Süleyman Demirel, Eskişehir Hasan Polatkan, Ordu Giresun, Samsun Çarşamba ve Erzurum Havalimanlarına tarifeli ve tarifesiz (Charter) uçak seferleriyle, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise tarifesiz uçak seferleriyle 1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihlerinde turist getiren A grubu seyahat acentelerine turistik uçak seferi başına 6 bin dolar destek sağlanacak.

THY,ekolojik poşet kullanacak

Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında kulaklıklarla kabin içi dergilerin konulduğu plastik poşetler geri dönüşümlü malzemeden olacak. Tabiatta parçalanabilen, geri dönüşümlü malzemeden imal edilen poşetler ilk olarak uzun menzilli uçaklarda ekonomi sınıfında verilen kulaklıklar için kullanılmaya başladı. Plastik poşetler ayrıca kabinde herhangi bir yangında geç tutuşma ve erime özelliği de taşıyor. Yeni atık yönetmeliğine göre, 1 Ocak 2018’den itibaren alışverişte plastik poşet uygulamasının kısıtlanması, kasadan müşteriye verilecek poşetlerin ücretli olması uygulaması için karar alınmıştı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...