Survivor da borsa yolcusu

Düzenleyen:
Survivor da borsa yolcusu

Ekonomi Haberleri

Himmet Karadağ, “Survivor’ı borsada satacağım. Bu yapımı yatırımcıya açmak için Acun Bey ile görüşeceğim, randevuyu istedik” dedi

Borsa İstanbul’da yeni yatırım ürünleri için yapılan çalışmalar gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz günlerde Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ; popüler diziler ve köprüler dâhil, getirisini yatırımcıyla paylaşabilecekleri modeller üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. İlk olarak Diriliş Ertuğrul dizisini halka açmayı planladıklarını anlatan Karadağ; “reyting, reklam, dış ülkelere satış” gibi unsurlardan kaynaklanan gelirlerin, özel bir bono şeklinde sunulacağını ifade etmişti. Yeni yapımları takibe aldıklarını anlatan Himmet Karadağ, “Diriliş Ertuğrul’dan sonra, şimdi de Survivor için Acun Ilıcalı ile görüşeceğiz. Ben Survivor’ı bile borsada satacağım. Bu yapımı yatırımcıya açmak, borsada satmak için Acun Bey’den randevu istedik” şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...