İstanbul Boğazında batan barç havadan görüntülendi

Düzenleyen:
İstanbul Boğazında batan barç havadan görüntülendi

YAŞAM Haberleri

İstanbul’da Beykoz açıklarında batan barç havadan görüntülendi.

Karadeniz’den İstanbul Boğazına giren bir gemi tarafından çekilirken Beykoz açıklarında batan barç havadan görüntülendi. Büyük bir kısmı denize gömülen barçın yanında güvenlik amacıyla bir de gemi bulunuyor. Bir geminin peşinde olan barç akşam saatlerinde Beykoz Paşabahçe açıklarında su alarak battı. Çeken gemi, batan barçı bırakarak yoluna devam etti. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik ekipleri, ters dönerek su yüzeyinde duran barçın etrafında teknelerle güvenlik önlemi aldı. Barçın gelen kurtarma teknesiyle firmanın göstereceği yere çekileceği öğrenildi.

Havadan görüntülenen barçın büyük bir kısmı denize batarken küçük bir kısmının su yüzeyinde kaldığı görüldü. Batan barçın yanına güvenlik amacıyla bulunan gemi ve gemide bulunan personel de görüntülerde yer aldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...