Doğalgaz yüklü tankerin lastikleri alev aldı

/ Kaynak: İHA
Doğalgaz yüklü tankerin lastikleri alev aldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kütahya'da, seyir halindeki sıvılaştırılmış doğalgaz yüklü tankerin 3 lastiği alev alıp yanmaya başlayınca korku dolu anlar yaşandı.

Kütahya'da, seyir halindeki sıvılaştırılmış doğalgaz yüklü tankerin 3 lastiği alev alıp yanmaya başlayınca korku dolu anlar yaşandı. nbsp;Olay, Kütahya-Afyonkarahisar karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmit'ten Antalya'ya sıvılaştırılmış doğalgaz götüren Dursun Markoç (54) yönetimindeki 34 HH 9820 plakalı tankerin arka lastiği patlayarak alev aldı. Diğer sürücülerin ikazı üzerine tankeri durduran Markoç, yanan lastiği kendi ve çevredeki şoförlerin imkanlarıyla söndürmek istedi. Bu arada, tankerin 2 lastiği daha yanmak suretiyle patladı. nbsp;Bu sırada diğer sürücüler de itfaiye ve polisi arayarak yardım istediler. Kısa sürede olay yerine gelen Kütahya Belediyesi İtfaiye ekipleri yanan lastikleri söndürme çalışması başlatırken, polis ekipleri Kütahya-Afyonkarahisar karayolu araç trafiğine kapattı. Yanan lastiklerin alevleri sıvılaştırılmış doğalgaz deposuna ulaşmadan söndürülürken, büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. nbsp;Kütahya İtfaiye Müdürü Bayram Özbay, ekiplerin zamanında müdahalesiyle facianın eşiğinden dönüldüğünü kaydetti. nbsp;Yangın sebebiyle araç trafiğine kapatılan Kütahya-Afyonkarahisar karayolu 30 dakika sonra tekrar trafiğe açılırken, tanker sürücüsü yanan lastiklerini değiştirdikten sonra yoluna devam etti.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...