Türkiye'nin yarı finalde rakibi Tunus

Türkiye'nin yarı finalde rakibi Tunus

YAŞAM Haberleri

17. Akdeniz Oyunları'nda futbolda A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Türkiye, yarı finalde B Grubu birincisi Tunus ile eşleşti.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yaptığı gruptaki son maçında Bosna Hersek'i 5-2 mağlup eden Türkiye, grup ikincisi olarak yarı finale çıktı. Tarsus Şehir Stadı'nda yapılan grubun diğer maçında ise Fas, Arnavutluk'u 2-1 yendi. A Grubu'nu yenilgisiz lider tamamlayan Fas ise yarı finalde B Grubu ikinci bitiren Libya ile karşılaşacak.
Keskin: "İlk yarıda 10 kişi kalıp, 2-1 geriye düştükten sonra oyuna harika döndük ve farklı galip geldik"
17. Akdeniz Oyunları'nda futbol A Grubu son maçında Bosna Hersek'i 5-2 yenerek yarı finale yükselen 19 Yaş Altı Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Gökhan Keskin, 10 kişi kaldıktan sonra oyuna iyi konsantre olduklarını ve farklı galip gelmeyi başardıklarını söyledi. Keskin, maçtan sonra yaptığı açıklamada, maça golle başladıklarını belirterek, "Ancak amatör takımın yapmayacağı hataları yaptık. İlk yarıda 10 kişi kalıp, 2-1 geriye düştükten sonra oyuna harika döndük ve farklı galip geldik" diye konuştu.
Takımın 6 günde 3 maç oynadığına dikkati çeken Gökhan Keskin, şunları kaydetti:
"6 günde 3 maç oynayan bir takımın 10 kişi kaldığı maçta ilk yarıyı galip bitirmesi kolay değil. Çocuklar yetenekleriyle bunu başardı. İkinci yarı 10 kişinin verdiği yorgunlukla defansta kaldık, oyunu iyi kontrol ettik. Kontra ataktan bulduğumuz 2 golle 5-2 kazandık. Yarı finale kalmak önemliydi. Ancak biz burada ay yıldızı temsil ediyoruz. Ay yıldızın olduğu her yerde de şampiyonluktan başka bir şey beklenmez."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...