Polisi soyan cezaevi firarisi, vurularak yakalandı

Polisi soyan cezaevi firarisi, vurularak yakalandı

YAŞAM Haberleri

Samsun'da bir polis memurunun evinden hırsızlık yaptıktan sonra kaçan 32 yaşındaki Zafer Taşyüz, kendisini yakalamaya çalışan polislere bıçakla saldırdı.

Samsun'da bir polis memurunun evinden hırsızlık yaptıktan sonra kaçan 32 yaşındaki Zafer Taşyüz, kendisini yakalamaya çalışan polislere bıçakla saldırdı. Polisler de teslim olmamak da direnen Taşyüz'ü bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Taşyüz'ün 2 ay önce Ordu'nun Ünye İlçesi'ndeki Açık Cezaevi'nden firar ettiği ortaya çıktı. nbsp;Samsun'un İlkadım İlçesi Liman Mahallesi'nde, bir polisin memurunun evine giren Zafer Taşyüz, nbsp;kaçmak isterken resmi asayiş ekipleriyle karşılaştı. Koşarak Gençlik Parkı'nın içine giren şüphelinin peşinden koşan ekiplerin 'Dur' ihtarına uymayan Zafer Taşyüz, kendisini yakalamaya çalışan polislere bıçak çekip saldırmaya kalkıştı. Bunun üzerine bir polis memuru tabancayla ateş ederek sol bacağından vurarak Zafer Taşyüz'ü etkisiz hale getirdi. Zafer Taşyüz olay yerine çağırılan ambulansla Eğitimi ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan üst aramasında pantolonunu cebinden ve iç çamaşırından 1 kolye, 2 yüzük, 2 çocuk bilekliği ve 2 taşlı kolye çıktı. Zafer Taşyüz'ün 17 ayrı hırsızlık suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, cezasını tamamlamasına 2 yıl olduğu ve 2 ay önce Ordu'nun Ünye İlçesi'ndeki Açık Cezaevi'nden firar ettiği ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...