7 ilde elektrik kesintisi

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
7 ilde elektrik kesintisi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabük'ün bazı bölgelerine bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 27 Haziran'da elektrik verilemeyecek.

Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak, Bartın nbsp;ve Karabük'ün bazı bölgelerine bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 27 nbsp;Haziran'da elektrik verilemeyecek. nbsp;Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, nbsp;Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Altındağ, Mamak, Sincan, Gölbaşı, Kızılcahamam, nbsp;Kalecik, Beypazarı, Şereflikoçhisar, Haymana ilçelerinde çeşitli saatlerde nbsp;elektrik kesintisi uygulanacak. nbsp;Ayrıca, Kırıkkale ve Kastamonu Merkez, Çankırı'nın Şabanözü ve nbsp;Yapraklı ilçelerinde, Zonguldak Merkez, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde, Bartın nbsp;Merkez ve Ulus ilçesinde, Karabük'ün Yenice ve Safranbolu ilçelerinde de değişik nbsp;saatlerde elektrik kesintisi yapılacak.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...