Küresel servet büyüyor

Düzenleyen:
Küresel servet büyüyor

Ekonomi Haberleri

Küresel Varlık Raporu'na (Global Wealth Report 2017) göre, 2016 yılında küresel servet yüzde 5,3 büyüyerek 166,5 trilyon dolara ulaştı.

BCG Türkiye'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, raporun sonuçlarına dair veriler paylaşıldı. Geçen yıl küresel servet 2015'e göre yüzde 5,3 büyüyerek 166,5 trilyon dolara yükseldi. 2014'te 151 trilyon dolar olan küresel servet 2015 yılında 158 trilyon dolara çıkmıştı.

EN ZENGİN BÖLGE KUZEY AMERİKA

Kuzey Amerika en zengin bölge olmaya devam ederken, ikinci sırada Batı Avrupa, üçüncü sırada ise Asya-Pasifik bölgesi geldi. 2016 yılında servet artışı yüzde 9,5 ile en fazla Asya-Pasifik bölgesinde gerçekleşti.

TÜM BÖLGELERİN SERVETİNDE ARTIŞ VAR

Tüm bölgelerde pozitif bir büyüme gerçekleşirken, Kuzey Amerika, Batı Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu ve Afrika'da servet artışı bir önceki yıl ile kıyaslandığında daha yüksek oldu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...