Şekerbank krediyi erken ödeyip daha fazlasını aldı

- Güncelleme:
Şekerbank krediyi erken ödeyip daha fazlasını aldı

Ekonomi Haberleri

Şekerbank, uluslararası piyasalardan geçtiğimiz yıl aldığı 47 milyon dolar ve 52 milyon euroluk sendikasyon kredisini erken ödeyerek yeni bir sendikasyon kredisine imza attı.

Şekerbank, uluslararası piyasalardan geçtiğimiz yıl aldığı 47 milyon dolar ve 52 milyon euroluk sendikasyon kredisini erken ödeyerek yeni bir sendikasyon kredisine imza attı. Bir yıllık vade ile 70 milyon dolar ve 52 milyon euro sendikasyon kredisi alan Şekerbank, sendikasyon tutarını geçen yıla oranla yüzde 21 oranında artırırken, maliyetini de 30 baz puan düşürdü. Kredinin reel sektörün dış ticaret finansmanında kullanılacağını belirten Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, "Söz konusu kredinin geçen yıla kıyasla daha düşük bir maliyetle ve daha yüksek tutarda yenilenmesi Türkiye ekonomisinin geleceğine ilişkin beklentilerin olumlu olduğunu göstermektedir" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...