Microsoft, Türkiye’de ilk mağazasını açtı

Düzenleyen:
Microsoft, Türkiye’de ilk mağazasını açtı

Ekonomi Haberleri

Microsoft, Türkiye’de ilk mağazasını açtı. Microsoft Türkiye Tüketici Kanalından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Gökoğlu, Microsoft’un Türkiye’ye yeni mağazalar açacaklarını ifade etti.

Microsoft, Türkiye’de ilk mağazasını açtı. Microsoft Türkiye Tüketici Kanalından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Gökoğlu, Microsoft’un Türkiye’ye yeni mağazalar açacaklarını ifade etti. Ankara Kent Park AVM’de bulunan MediaMarkt içinde 2 bin 900 metrekarelik alanda mağaza açtıklarını söyleyen Gökoğlu, Türkiye bilgisayar pazarında hâla açık olduğunu, Türkiye’nin bilişimle kalkınacağına inandıklarını belirterek, mağazada en son teknolojilerin tüketici ile doğrudan buluştuğunu ifade etti. Mağazada bilgisayardan tablete, oyun konsollarından yazılımlara, kameralara, kumandalara kadar çok ciddi ürün çeşidi bulunduğunu aktaran Gökoğlu, “Hedefimiz müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmak. Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza minimum eforla maksimum fayda sağlayacak çözümler üzerine odaklanıyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...