Maganda kurşunu yine can aldı

Düzenleyen:
Maganda kurşunu yine can aldı

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde havaya ateş eden akrabasının silahından çıkan kurşunla yaralanan ve 10 gündür hastanede tedavi altında olan 69 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti.

Başiskele’nin Servetiye Camidüzü Mahallesi’nde meydana gelen olayda 69 yaşındaki Fatma Kutal, balkonunda oturduğu sırada başına isabet eden maganda kurşunu yüzünden yaralanmıştı. Evde bulunan yakınlarının yardımı ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı kadın yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Olayın ardından gözaltına alınan silahı ateşleyen yakını M.T. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 

Hastanede 10 gündür tedavi altında olan 69 yaşındaki kadın ise yaşam mücadelesini kaybetti. 5 çocuk annesi Kutay’ın cenazesi Perşembe günü Başiskele Servetiye Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Servetiye Köy Mezarlığı’nda defnedilecek. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...