Kotadan yemeyen platform! Muud reklamsız müzik dinletecek

Düzenleyen:
Kotadan yemeyen platform! Muud reklamsız müzik dinletecek

Ekonomi Haberleri

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud yenilendi. Operatör bağımsız olarak herkesin kullanımına açık olan Muud, çevrimdışı müzik dinleme imkanının yanı sıra diğer dijital müzik platformlarında olmayan çok önemli bir avantajı kullanıcılarına sunuyor.

Muud uygulamasını cihazlarına indiren kullanıcılar, ücretsiz üye olduklarında, bir ay boyunca istedikleri 1000 yerli şarkıyı reklamsız dinleyebilecekler. Muud’u kullanan  Türk Telekom mobil abonelerinin ise internet kotasında herhangi bir eksilme olmayacak. Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Murat Boz konseri ve birçok sanatçının katılımıyla gerçekleşen Muud lansmanında konuşan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, “Türk Telekom Müzik çatısı altında yürüttüğümüz dijital servislerimizi yeniledik, muazzam bir akıllı müzik platformu oluşturduk. Müzikseverler istedikleri içeriğe doyasıya ulaşmanın rahatlığını yaşarken bir yandan da yüksek kalitede müzik dinlemenin ve hızın keyfini sürebilecek. Bu arada Muud’un en önemli özelliği reklamsız müzik sunması. Kullanıcılar 4 milyona yakın şarkıyı özgürce dinleyebilecek” dedi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...