Böyle sevgi görülmedi! Sokak kedileri için daire bağışlıyor

Düzenleyen:
Böyle sevgi görülmedi! Sokak kedileri için daire bağışlıyor

YAŞAM Haberleri

Komşuları “kedileri evden çıkar” dedi, o kedileri sahipsiz bırakmamak için kendisi evi terk etti. Şimdi arsasına sokak kedileri için daire yapacak bir müteahhit arıyor.

İbrahim Kılınç  İHA

Aydın Efeler ilçesinde yaşayan Saniye Aslan, zor durumda olan kedileri doyurabilmek için tüm parasını mamaya harcadığını belirtti. 5 yıldır kendi evinin yakınında toplanan 40 kediyi doyuran Arslan, kedi sevgisi yüzünden evini terk etmek zorunda kaldığını söyledi.

Kedilere baktığı için komşularının şikâyetçi olduğunu belirten Saniye Arslan “Komşularım benden şikâyetçi olup kedileri bırakmamı istedi. Ben kedileri bırakmak yerine evimi terk ettim Her gün kediler mama saatinde burada toplanıyor. Ben de aylık 500 TL harcayıp her gün kedileri doyuruyorum. Sanki kollarında saat varmış gibi mahalledeki kedilerin tamamı mama saatinde burada toplanıyor” dedi. Komşuları rahatsız olduğu için taşındığı evine müteahhit aradığını belirten hayvansever kadın“Param yetmediği için mama yardımı istiyorum. Kredi çektim. Ekim ayına kadar çektiğim kredi ile kedileri doyurabileceğim. Ekim ayından sonra ne yapacağım bilemiyorum. Şimdi müteahhit arıyorum. Müstakil evimin bulunduğu arsaya 2 tane daire veren müteahhide vereceğim. Aldığım dairenin birini de kedilere bağışlayacağım” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...