Çorum'da trafik kazası, 3 kişi yanarak öldü

/ Kaynak: CHA
Çorum'da trafik kazası, 3 kişi yanarak öldü

YAŞAM Haberleri  / CHA

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 3 kişi yanarak can verirken, 3 kişi de ağır yaralandı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 3 kişi yanarak can verirken, 3 kişi de ağır yaralandı. Vedat Şimşek (37) yönetimindeki 19 NA 659 plakalı otomobil, Ankara-Sungurlu 14. kilometrede sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. nbsp;Alınan bilgiye göre, bariyerleri de aşan otomobil takla atarak tarlaya uçtu. İddiaya göre, yakıt deposunda sızma meydana geldiği ve aracın da bu yüzden alev aldığı öğrenildi. Olayda; otomobilde bulunan Hazal Şimşek (10), Fatma Şimşek (20), Gazel Şimşek (5) yanarak can verirken, araç sürücüsü Vedat Şimşek ile Şükrü Şimşek (57), Fadime Şimşek (57) ise ağır yaralandı. nbsp;Yoldan geçen diğer sürücüler tarafından fark edilen olay hemen 112 ve Jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri 3 kişinin öldüğünü tespit ederken, yaralı olan diğer 3 kişiyi Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ilk müdahale yapılan Şükrü Şimşek ile Fadime Şimşek, ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Vücutlarının birçok yerinde yanık bulunan yaralıların durumu ciddiyetini koruyor. Bu arada, ailenin, düğün için Kırıkkale'den Çorum'un Mecitözü ilçesine gittikleri belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...