Barcelona ile Las Palmas arasındaki maç ertelendi

Düzenleyen:
Barcelona ile Las Palmas arasındaki maç ertelendi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

La Liga'da bugün 17.15'te oynanması gereken Barcelona-Las Palmas maçı Katalonya'daki referandum nedeniyle ertelendi.

Katalonya, bağımsızlık referandumu nedeniyle sıcak saatler geçiriyor. İspanya polisinin referandumda oy vermeye çalışan halka müdahale ettiği kaydedilirken, futbolda da hareketlilik mevcut.

BARCELONA'NIN TALEBİ KABUL EDİLDİ

Barcelona yönetimi, 1 Ekim Pazar günü TSİ 17:15'te başlaması planlanan Las Palmas maçının ertelenmesi talebini İspanya Futbol Federasyonu'na günün erken saatlerinde iletmişti.

Federasyon, emniyet güçlerinden aldığı tavsiyeyle bu talebi kabul etti.

LAS PALMAS'TAN İSPANYA BAYRAKLI FORMA

Gün içerisinde, Kanarya Adaları temsilcisi konuk ekip, Katalunya Bağımsızlık Referandumu'na tepki olarak, karşılaşmaya formalarında İspanya Bayrağı koyarak çıkacağını resmi sitesinden duyurmuştu.

Yapılan açıklamada; "Bugün formamıza bugünün tarihini ve bir İspanya bayrağını nakışlamaya karar verdik. Bu ülkeye dair umutlarımızı ve içinde yaşayanların iyi niyetine inancımızı ifade etmek istedik" ifadeleri kullanımıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...