Başabakan Erdoğan, 'Darbelerle gelene eyvallah edemeyiz'

/ Kaynak: AA
Başabakan Erdoğan, 'Darbelerle gelene eyvallah edemeyiz'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Erdoğan, Mısır'daki gelişmelere ilişkin "Biz darbelerle gelen yönetimlere eyvallah edemeyiz, halkın iradesine saygı duymayanlara saygı duyamayız" dedi.

Başbakan Erdoğan, Mısır'daki gelişmelere ilişkin "Biz darbelerle gelen yönetimlere eyvallah edemeyiz, halkın iradesine saygı duymayanlara saygı duyamayız" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, video konferans bağlantısı ile Düsseldorf mitingine katılan on binlerce kişiye hitap etti. Erdoğan, Mısır'daki gelişmelere ilişkin, "Şunu unutmayın, biz darbelerle gelen yönetimlere eyvallah edemeyiz. Şunu unutmayın, biz halkın iradesine saygı duymayanlara saygı duyamayız. Çünkü biz Türkiyemiz'de bunun bedelini çok ödedik. Mısır'daki kardeşlerimizin de aynı bedeli ödemesini istemiyoruz" dedi. Erdoğan, "Bizim Mısır halkına karşı sevgimiz sonsuzdur, sınırsızdır. Şu andaki sorun, darbe yönetimiyledir ve darbe yönetiminin yanında olanlar varsa şüphesiz ki bizim de onlarla demokrasi anlayışımızda farklılığımız olduğu çok açıktır" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...