Çeyrek altın ne kadar? | 26 Ekim Altın fiyatları

Düzenleyen:
Çeyrek altın ne kadar? | 26 Ekim Altın fiyatları

Ekonomi Haberleri

Çeyrek altın ne kadar?,Altın fiyatları, gram altın ne kadar oldu? 26 ekim Altın gram ve çeyrek fiyatları ile günün ilk saatleri itibariyle aranmaya başladı. Yatırım amaçlı ya da düğün nişan gibi günlerde hediye etme amacıyla satın almak isteyenlerin merak ettiği gram ve çeyrek altın fiyatları, çeyrek altın ne kadar, altın fiyatları, 26 Ekim öğle saatlerine doğru artış gösteriyor. İşte, alım satım için bilgi almak isteyenlerin sorguladığı gram ve çeyrek altın fiyatları...

Çeyrek altın ne kadar?, Altın fiyatları, gram altın ne kadar oldu? 26 ekim Altın fiyatlarının son durumu haftanın başında olduğu gibi son işlem gününe doğru da an be an takip ediliyor. Özellikle gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar olduğu merak ediliyor. Asya piyasalarında 1.282,6 dolara kadar yükselen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,2 artış gösterdi. Peki çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar oldu?

26 EKİM GRAM VE ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı, 26 Ekim tarihinde güne yatay seyirle başlamasının ardından 155 lira seviyesinde dengelendi.

İstanbul Kapalıçarşı'da 155 liradan alınan 24 Ayar Külçe Altın (Gr.) 155,25 liradan, bin 21 liradan alınan Cumhuriyet Ata Lira bin 39 liradan, 141 liradan alınan 22 Ayar Bilezik (Gr.) 145 liradan, 998 liradan alınan Lira (Tam) Ziynet bin 18 liradan, 499 liradan alınan Yarım Ziynet 509 liradan ve 250 liradan alınan Çeyrek Ziynet 255 liradan satılıyor. 

Çeyrek altın ne kadar? | 26 Ekim Altın fiyatları

ALTIN FİYATLARININ DURUMU NE OLACAK?

Altının gram fiyatında, ekim ayı içinde 155,7 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesinin görülmesinin ardından düşüşlerin sınırlı kalmasının, 170 lira seviyelerine kadar devam edecek bir yükseliş trendinin habercisi olabileceği belirtiliyor.

Uluslararası piyasalarda artan belirsizlikler ve yurt içinde döviz kurlarındaki yükselişlerden destek bulan altının gram fiyatı, ekim ayı içinde
155,7 lira ile rekor kırması sonrasında 150-153 bandında dengelendi. Bugün
itibarıyla eylül ayı kapanışına göre yatırımcısına yüzde 4'ün üzerinde getiri sağlayan gram altın, tarihi zirvesinden gelen satışların sınırlı kalması ile 150 liranın üzerinde tutundu. 

Analistler, kısa vadede ABD Başkanı Donald Trump'ın ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanlığına yapacağı atama, Fed'in kasım ve aralık ayındaki faiz kararları, İspanya'daki Katalonya krizi, İngiltere'nin Brexit görüşmeleri ve jeopolitik gelişmelerin altın fiyatlarında dalgalanmalara neden olabileceğini belirtiyor. 
Altının gram fiyatının tarihi zirvesinden gelen satışlara karşın 150 lira üzerinde tutunmasının teknik açıdan yükseliş eğiliminin devam edebileceğine işaret ettiğini dile getiren analistler, yıl sonuna kadar 170 lira seviyelerinin gündeme gelebileceğini ifade etti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...