293 milyon liralık borç yapılandırıldı

Düzenleyen:
293 milyon liralık borç  yapılandırıldı

Ekonomi Haberleri

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı sunumda kaçakçılıkla mücadele ile ilgili önemli veriler yer aldı.

Osman ÇOBANOĞLU ANKARA 
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı sunumda kaçakçılıkla mücadele ile ilgili önemli veriler yer aldı. Sunumda bu yılın 10 aylık verileri değerlendirilerek “845 milyon lira değerinde uyuşturucu madde, 459 milyon lira değerinde araç, 109 milyon lira değerinde tütün-alkol, 78 milyon lira değerinde tekstil, 118 milyon lira değerinde gıda, ele geçirildi” ifadeleri kullanıldı. Esnaf ve sanatkarların kooperatif takibindeki borçlarına yönelik ise “2017 yılında 24 bin esnaf ve sanatkârımızın kooperatif takibindeki 293 milyon liralık gecikmiş borcu yeniden yapılandırılmıştır” denildi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yaptığı açıklamada esnaf ve sanatkarlar hakkında da bilgi vererek “Esnaf ve Sanatkarlarımızın 2023 Vizyonu temasıyla Esnaf ve Sanatkârlarımızın Sorunlarını ve Çözüm Yollarını Kapsayan Yeni Bir Strateji Belgesi ve Eylem Planı hazırlıyoruz” dedi. Tüfenkci, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını, uygulamaya 2018 yılının ilk çeyreğinde geçileceğini söyledi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...