Engellileri taşıyan servis devrildi, 8 yaralı var

Düzenleyen:
Engellileri taşıyan servis devrildi, 8 yaralı var

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş'ta işitme engelli öğrencileri taşıyan servis minibüsünün otomobille çarpıştıktan sonra devrilmesi sonucu yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırıldı

Kahramanmaraş'ta, içinde ailelerin de bulunduğu işitme engelli öğrencileri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı. Hasan Karabörk idaresindeki 46 LB 072 plakalı servis minibüsü, Kahramanmaraş-Kayseri karayolu Hayvan Pazarı mevkisinde, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 46 LA 967 plakalı otomobille çarpıştıktan sonra tarlaya devrildi. Kazada, sürücüler, servisin hostesi ve bir engelli annesi ile 4 öğrenci yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın, servis aracının, bir öğrenci velisi ile işitme engelli öğrencileri okuldan eve götürürken meydana geldiği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...