Zeybekci: Dünya birincisi olacağız

Düzenleyen:
Zeybekci:  Dünya  birincisi olacağız

Ekonomi Haberleri

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye ile ilgili felaket tellallığı yapanların mahcubiyetlerinin bir bir ortaya çıktığını, çıkmaya da devam edeceğini vurguladı.

Partisinin Bozkurt ilçe teşkilatı olağan kongresinde konuşan Bakan Zeybekci, “Bakın yıl başında çıktılar yola 7 tane ekonomi kuruluşu, Türkiye’nin büyümesine birisi yüzde 2,5, diğeri 2,8 dedi. Sonra haziranın ortasında dediler ki, ‘Türkiye daha fazla büyüyecek, mahçup olmayalım’ ve rakamları yükselttiler. Eylülün sonuna doğru gördüler ki, Türkiye gidiyor, biraz daha yükselttiler. Ekim sonunda yine yükselttiler. Aralık başında bir defa daha yükseltecekler. Türkiye’yi yakalayamayacaklar. Türkiye’nin büyüme rakamlarını tahmin bile edemeyecekler. 11 Aralık günü kulağınız televizyonlarda olsun. Türkiye’nin büyüme rakamları açıklanacak. Dünya birincisi olacak. 2018’de de ihracat, büyüme ve istihdamda güzel gelişmeler yaşanacak. Enflasyon ve faizle ilgili olumlu bir seyir izlenecek. Endişeye gerek yok” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...