Fenerbahçe'nin tarihi duruşması başladı

Fenerbahçe'nin tarihi duruşması başladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe heyeti, kendisine verilen 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası için UEFA Tahkim Kurulu'na savunmasını vermek üzere NYON'daki merkez binaya geldi.

UEFA Disiplin Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili verdiği nbsp;2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına itiraz eden Fenerbahçe Kulübü, UEFA nbsp;Tahkim Kurulu'ndaki savunmasına başladı. İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezindeki duruşmalı nbsp;toplantıda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, kulüp nbsp;avukatları ve şahitler hazır bulundu. Sarı-lacivertli kulüp, şike veya teşvik primiyle suçlandıkları nbsp;maçlarla ilgili aralarında futbolcularında bulunduğu çok sayıda kişiyi şahitlik nbsp;yapmaları için davet etmişti. Gazeteci Ertuğrul Özkök'ün yanı sıra, Mehmet nbsp;Yıldız, Serdar Kulbilge, Korcan Çelikay, Orhan Şam, Tamer Yelkovan, Ümit Aydın, nbsp;Yusuf Turanlı ve İlhan Ekşioğlu gibi isimler şahit olarak duruşmaya katılıyor. nbsp;Duruşmaya, nbsp;Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve avukat Tolga Deniz nbsp;Aytöre ile yedi avukat da iştirak ediyor. UEFA Tahkim Kurulu'nun, sarı-lacivertli kulüp hakkındaki kararını 15 nbsp;Temmuz Pazartesi günü açıklaması bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...