E-5'te feci kaza: 2 yaralı

Düzenleyen:
E-5'te feci kaza: 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

Sefaköy'de arıza halinde yol kenarında duran araca minibüsün çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

E-5 Karayolu Sefaköy mevkiinde park halindeki araca minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan iki kişi yaralandı. Çarpmanın etkisiyle araç devrilirken yolda trafik yoğunluğu oluştu.

PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPTI

Kaza, 08.00 sıralarında D-100 Karayolu Küçükçekmece Sefaköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobil arıza nedeniyle otoyolda durdu. Park halindeki araca bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle park halindeki araç devrildi. Kaza ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olan Yusuf Coşkun ve Ünal Ünlü'ye ilk müdahalenin ardından yaralılar Sadık Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

E-5'te feci kaza: 2 yaralı

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Kaza sonrası yolda trafik yoğunluğu oluştu. Araçlar yoldan çekilene kadar trafik akışı kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Araçların çekilmesiyle trafik normale döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı

E-5'te feci kaza: 2 yaralı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...