İFTAR LEZZETİ, Piliç kâğıtta
RAMAZAN 2013 Haberleri
Piliçlerin derisini temizleyip kuşbaşı doğrayın. Kâğıtları yağlayıp; piliçleri, mantarı, kekiği, tuzu, baharatları, domatesleri harman yapın.
Malzemeler:
gt; 2 adet piliç göğsü
gt; 2 adet domates
gt; 1 bardak doğranmış mantar
gt; 1 kaşık sıvı yağ
gt; 1 çorba kaşığı tereyağı
gt; 1 adet limon
gt; Yağlı kâğıt
gt; Tuz, karabiber, kekik
Yapılışı:
Piliçlerin derisini temizleyip kuşbaşı doğrayın. Kâğıtları yağlayıp; piliçleri, mantarı, kekiği, tuzu, baharatları, domatesleri harman yapın. Limonun kabuğunu soyun, doğrayıp malzemenin üzerine koyun. Daha sonra tereyağını koyun ve kâğıtları paket şeklinde yapıp tepsiye dizin. Fırında 30 dakika pişirip servis yapın.
gt; 2 adet piliç göğsü
gt; 2 adet domates
gt; 1 bardak doğranmış mantar
gt; 1 kaşık sıvı yağ
gt; 1 çorba kaşığı tereyağı
gt; 1 adet limon
gt; Yağlı kâğıt
gt; Tuz, karabiber, kekik
Yapılışı:
Piliçlerin derisini temizleyip kuşbaşı doğrayın. Kâğıtları yağlayıp; piliçleri, mantarı, kekiği, tuzu, baharatları, domatesleri harman yapın. Limonun kabuğunu soyun, doğrayıp malzemenin üzerine koyun. Daha sonra tereyağını koyun ve kâğıtları paket şeklinde yapıp tepsiye dizin. Fırında 30 dakika pişirip servis yapın.