Akbank’tan yüzde 14 chip-para

Akbank’tan yüzde 14 chip-para

Ekonomi Haberleri

Akbank müşterileri, bireysel Axess kredi kartlarıyla 1-15 Şubat arasında yapacakları 150 TL ve üzeri giyim, restoran, elektronik, kozmetik, kuyum, optik, saat ve çiçek harcamalarının, yüzde 14’ü kadar chip-para kazanacak.

Kampanyaya katılmak için yalnızca “AŞK” yazıp 4566’ya SMS göndermek veya Axess Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklamak yeterli olacak. Wings müşterileri için ise iki farklı kampanya bulunuyor. Biri 150 TL üzeri restoran harcamalarına yüzde 14 indirim... Diğeri ise 150 TL üzeri giyim, elektronik, kozmetik, kuyum, optik, saat ve çiçek harcamalarının tutarı kadar Mil Puan... İlk kampanya için “SEVGİ”, ikinci kampanya için “MİL” yazıp 4566’ya göndererek veya Axess Mobil üzerinden katılabilirsiniz. Akbank kredi kart sahiplerini;  Zen Pırlanta, Sephora, Swatch, Morhipo.com, Vestel, Tatilsepeti, Touristica, Pegasus ve Türk Havayolları’ndan yapılacak alışverişlerde de çeşitli fırsatlar bekliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...