250 girişim, küresel arenaya hazırlanacak

Düzenleyen:
250 girişim, küresel arenaya hazırlanacak

Ekonomi Haberleri

Aktif Bank ve Sistem Global Danışmanlık ortaklığı ile, iş dünyasında başarısızlıklara sebep olan etkenleri önlemek ve kuruluşlara profesyonel destek sağlamak amacıyla “İnovaban” girişimi hayata geçirildi.

Cabir Turğut İSTANBUL
Aktif Bank Genel Müdürü Serdar Sümer “Türkiye’de büyük hedeflerle hayata geçirilen birçok girişim, bilgi eksikliği ve yanlış yönlendirme sebebiyle başarıya ulaşamıyor. Her 10 girişimden yalnızca 1’i yoluna devam ediyor. Bu alandaki danışmanlık ve finansal destek ihtiyacını karşılamak için İnovaban’ı kurduk. 5 yılda 20 bin KOBİ’ye ulaşmayı hedefliyoruz. Firmanın kamu teşviklerinden etkin faydalanmasını sağlayacağız. Fikri hakları, hukuki sözleşmeleri, globalleşmesi ve yatırım alabilmesi gibi konularda yol arkadaşlığı yapacağız. Projenin kendisini teminat kabul edip, nakit kredi vereceğiz” dedi. İnovaban, 5 yıllık süreçte yaklaşık 250 şirket ya da girişimi global arenaya çıkarmayı hedefliyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...