Turkcell’in pazarlama ordusu hazır

Turkcell’in  pazarlama  ordusu hazır

Ekonomi Haberleri

Turkcell’in çalışanlarına yönelik başlattığı, Boğaziçi Üniversitesi tarafından akredite edilen Turkcell Marketing Masters (Pazarlama Master) programı mezunları sertifikalarını aldı.

1250 çalışanın başvurduğu programın ilk etabından 780 kişi mezun olurken, program 2. dönem mezunlarıyla tamamlandı. Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de 200 mezunun katılımıyla düzenlenen törende en başarılı öğrencilere plaketleri Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan tarafından verildi. Program kapsamında en başarılı ilk 12 çalışan ise Kellogg Üniversitesi tarafından düzenlenen sertifika programına katılmaya hak kazandı. 1 yıl boyunca devam eden program kapsamında 100 saat eğitim verildiğini belirten Ahmet Akça, “Turkcell’i bölgede lider yapacak, en değerli varlığımız çalışanlarımız, gerçek sermayemiz insan. Çalışanlarımızı geleceğe hazırlarken bu sayede Türkiye’yi de geleceğe hazırlıyoruz”  dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...