Kendini üç kez arabaların önüne attı

/ Kaynak: CHA
Kendini üç kez arabaların önüne attı

YAŞAM Haberleri  / CHA

İzmir'in Torbalı ilçesinde kendini araçların önüne atan bir kadının görüntüleri mobese kameraları tarafından kaydedildi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde kendini araçların önüne atan bir kadının görüntüleri mobese kameraları tarafından kaydedildi. İlk denemesinde bir dolmuşun önüne kendini atarak yuvarlanmaya başlayan kadın, dolmuş çarpmadan gitmesine rağmen yuvarlanmaya devam ediyor. İkinci denemesinde aynı şekilde aracın önüne atlayan kadın, sürücünün durması sonucu kurtuluyor. Son denemesinde ise Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait devriye aracının önüne atlayarak ağır yaralanıyor.
Mobese kayıtlarına yansıyan olay, Torbalı ilçesinde dün meydana geldi. Yolda yürüyen T.P. isimli bayanın ilk eylemi bir minibüsün önüne kendisini atması oldu. Karşıdan minibüsün geldiğini gören T.P. kendini yere attı. Minibüs şoförü önce durdu daha sonra yoluna devam etti. Fakat kadın bu sırada yolda yuvarlanmaya devam etti. Yaklaşık 30 saniye boyunca yol kenarında yuvarlandıktan sonra duran kadının yanına vatandaşlar geldi. İkinci denemede ise kadın yol kenarında yürürken gelen aracın önüne atlamak istedi. Araç sürücüsünün ani fren yapması sonucu kadının bu eylemi de sonuçsuz kaldı. T.P., üçüncü denemesinde Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait devriye aracının önüne atladı. Mobese tarafından kaydedilen bu görüntülere göre kadın sağ taraftan araca çarptı. 112 Acil ekiplerince Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan T.P. buradan Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumunun ağır olduğu öğrenilen kadının bu eylemleri niçin yaptığı araştırılıyor.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...