Kocaeli'nde 83 kilogram eroin ele geçirildi

/ Kaynak: CHA
Kocaeli'nde 83 kilogram eroin ele geçirildi

YAŞAM Haberleri  / CHA

Kocaeli polisinin düzenlediği operasyonda 83 kilogram eroin ele geçirildi. Zanlıların kendilerine aile süsü vererek taşıdıkları uyuşturucu maddesini İstanbul'a götürmek istedikleri iddia edildi.

Kocaeli polisinin düzenlediği operasyonda 83 kilogram eroin ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Van'da temin edilen eroin maddesinin İstanbul'a sevk edileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, Bilecik'ten itibaren takip ettiği 27 TU 901 plakalı kamyonet ve ona öncülük yapan 06 plakalı bir otomobili Kocaeli TEM Otoyolu Gültepe Rampası mevkiinde durdurdu. Araçta, narkotik köpeği ile yapılan aramada kamyonetin taban kısmına gizlenmiş 83 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. nbsp;Kamyonet sürücüsü Gıyasettin K. (37) yanındaki Filiz Ç. (34) ile öncülük yapan araçtaki Ümit E. (37) gözaltına alındı. Zanlıların kendilerine aile süsü vererek taşıdıkları uyuşturucu maddesini İstanbul'a götürmek istedikleri iddia edildi. Gözaltına alınan Filiz Ç., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Gıyasettin K. ve Ümit E. ise emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...