Baba ile kızı kazada öldü

/ Kaynak: İHA
Baba ile kızı kazada öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, bir minibüsün çarptığı baba ile 5 yaşındaki kızı hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü de kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, bir minibüsün çarptığı baba ile 5 yaşındaki kızı hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü de kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. nbsp;Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Koyunoğlu beldesinde kafe işletmeciliği yapan Metin Beyazgül (50), 31 ALE 49 plakalı minibüsüyle işletmeciliğini yaptığı kafeye eşya getirdi. Beyazgül, araçtan eşyaları indirmeye başlarken, bu sırada Samandağ'dan Antakya yönüne gitmekte olan Aziz K.'nin kullandığı 31 DF 230 plakalı minibüs, Metin Beyazgül (50) ile yanındaki kızı Elena'ya (5) çarptı. Baba ile kızı olay yerinde hayatını kaybederken, aracı iş yerine çarparak durabilen minibüs sürücüsü ise, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. nbsp;Beyazgül ile kızı Elena'nın cenazesi, bugün düzenlenen törenin ardından yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...