İki aydır Atatürk Havalimanı'nda yatıp kalkıyor

/ Kaynak: AA
İki aydır Atatürk Havalimanı'nda yatıp kalkıyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Avrupa'ya gitmek için İran'dan İstanbul'a gelen 60 yaşındaki Ahmad Ganjjou adındaki yolcu, 2 aydır Atatürk Havalimanı'nda yatıp kalkıyor.

Avrupa'ya gitmek için İran'dan İstanbul'a gelen 60 yaşındaki Ahmad Ganjjou adındaki yolcu, 2 aydır Atatürk Havalimanı'nda yatıp kalkıyor. Avrupa'ya gitmek için İran'dan İstanbul'a gelen 60 yaşındaki Ahmad Ganjjou adındaki yolcu, 2 aydır Atatürk Havalimanı'nı mesken edindi. İran'dan Danimarka'ya gitmek için ayrıldığı öğrenilen Ganjjou, 2 ay önce Atatürk Havalimanı'na geldi. Danimarka'ya gitmekten son anda vazgeçen Ganjjou, havalimanında kalmaya başladı.Yolcuların ve görevlilerin yardım isteklerini geri çeviren Ahmad Ganjjou'nun neden Danimarka'ya ya da ülkesine gitmediğini kimse bilmiyor. Ganjjou'nun evraklarını kontrol eden polis ekipleri de İran vatandaşının yasal herhangi bir sorunu olmadığı için havalimanında beklemesinde bir sakınca görülmediğini belirtti. Bu arada yetkililerin Ahmad Gonjjou için İran'ın İstanbul Başkonsolosluğu ile iletişime geçeceği öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...