Tunceliler de merdivenlerini boyadı

/ Kaynak: İHA
Tunceliler de merdivenlerini boyadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da başlayan ve tartışmaları beraberinde getiren merdiven boyama işi, Tunceli'ye de sıçradı.

İstanbul'da başlayan ve tartışmaları beraberinde getiren merdiven boyama işi,Tunceli'ye de sıçradı. 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Tunceli'de bir grup genç, çarşı merkezinde bulunan merdivenleri gökkuşağı rengine boyadı. nbsp;
İstanbul Fındıklı'dan Cihangir'e çıkan merdivenlerin Hüseyin Çelikel tarafından gökkuşağı renklerine boyanması medyada gündem oluşturmuştu. Tunceli'de de bir grup genç, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle çarşı merkezinde bulunan bir kafenin önündeki merdivenleri gökkuşağı renklerine boyadı. Sabahleyin merdivenleri çok renkli olarak gören vatandaşlar, bu anlamlı günde çok güzel bir jest olduğunu dile getirerek boyayanlara teşekkür etti. Merdivenleri boyama fikrini ortaya atan ve boyamaya katılan Netice Yılmaz adlı genç bayan, tamamen çok renkli bir yaşamı desteklemek amacıyla böyle bir işe kalkıştıklarını dile getirerek, "Aslında bu akşam boyamayı düşünüyorduk, ancak bu günün 1 Eylül Dünya Barış Günü olması nedeniyle işi hızlandırdık. Facebook'tan çağrı yaptık, kalabalık bir grupla dün gece merdivenleri boyadık" dedi.
Çok renkli yaşama tahammülü olmayan bir dünyada yaşadıklarını belirten Yılmaz, buna tepki olarak merdivenleri gökkuşağı rengine boyadıklarını söyledi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...