4 kapılı lüks sedan, Maserati Ghibli

4 kapılı lüks sedan, Maserati Ghibli

Ekonomi Haberleri

İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati'nin üst orta sınıftaki dört kapılı sedanı Ghibli, Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.

İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati'nin üst orta sınıftaki dört kapılı sedanı Ghibli, Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor. Maserati Ghibli markanın tarihinde bir ilk olan 3.0 litrelik V6 turbo dizel versiyonuyla 155.000 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Ghibli'nin, 3.0 litre V6 benzinli motor seçeneği ise 197.000 Euro'luk başlangıç fiyatıyla satılacak. 275 HP güç ve 600 Nm tork üreten Maserati Ghibli'nin 3.0 litre V6 turbo dizel versiyonu 0 – 100 km hızlanmasını 6.3 saniyede tamamlarken, 3.0 litre V6 twin turbo benzinli motorla donatılan dört tekerden çekişli Ghibli ise 330 HP güç ve 500Nm'nin üzerindeki değerleriyle, 0'dan 100 km'ye 5.6 saniyede hızlanıyor. Maserati'nin Türkiye temsilcisi Fer Mas Şirket Müdürü Ferhat Albayrak, "Yıl sonuna kadar hedefimiz 30 adet Ghibli satışı gerçekleştirmek. Henüz yollarla buluşmamasına rağmen, şu ana kadar 5 adet araç sattık." dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...