Kardeşinin evini bombaladı

Kardeşinin evini bombaladı

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy beldesinde dün saat 20.00 sıralarındaki kavgada bir kişi, tüfekle vurularak öldürüldü.

Olayın hemen ardından ölen gencin yakınları, zanlının ve kardeşinin evlerini ateşe verdi, söndürmek için gelen itfaiye araçlarını taşladı. Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan zanlı Erol V.'nin eşi ve akrabaları, cinayetten sonra beldeyi terketti. Öldürülen Basri Ürgüt'ün (38) akrabaları ise bugün sabaha karşı zanlının ve kardeşi Cemal V.'nin üç katlı evini molotof bombası atarak yaktı. Burhaniye ve Pelitköy itfaiyelerinin müdahale etmesini istemeyen grup, üç itfaiye aracının camlarını kırdı. Olaya jandarma ekipleri müdahale etti. Çok sayıda jandarmanın belde içinde geniş güvenlik önlemleri aldığı olayda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Yangın sebebiyle beldede elektrik kesildi. Zanlı Erol V. ise gece geç saatlerde saklandığı yerde yakalandı. Beldede gerginliğin devam ettiği öğrenildi. Dün akşam saatlerinde Çamlıca Mahallesi, Çamlık Soka'ta karşılaşan zanlı Erol V. ile Basri Ürgüt, tartışmaya başladı. Tartışma esnasında Erol V.'nin, yanında getirdiği tüfekle Ürgüt'e dört el ateş ettiği öne sürüldü. Kurşunlardan üçü Ürgüt'ün göğsüne isabet etti. Zanlı Erol V., olay yerinden kaçtı. Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ürgüt, bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...