'Teknoloji mağazalarında sadece yerliler kalacak'

'Teknoloji mağazalarında sadece yerliler kalacak'

Ekonomi Haberleri

Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, teknoloji perakendeciliğinde yabancı oyuncuların Türkiye'yi bir bir terk edeceğini öne sürdü.

Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, teknoloji perakendeciliğinde yabancı oyuncuların Türkiye'yi bir bir terk edeceğini öne sürdü. Fransız elektronik perakendecisi Darty'nin Türkiye'den çekileceğine ilişkin haberlere atıfta bulunan Vatan, "Resmi bir açıklama yok ama herhalde Darty de gidiyor. Muhtemelen önümüzdeki senenin ilk aylarında da üçüncü yabancı gidecek ve sadece yerliler kalacak. Bunun birinci sebebi, yüksek kiralı yerlere giriyorlar. Mesela rakipleri kira ciro ortalaması yüzde 6'nın üzerindeyken bizde yüzde 1. Dolayısıyla yüzde 5'lik bir avantajımız var. nbsp;Her giden yabancının en az yarı hissesinin de Vatan'a geleceğini döşünüyorum" dedi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...