Eskişehir'de kaçak cep telefonu operasyonu

/ Kaynak: CHA
Eskişehir'de kaçak cep telefonu operasyonu

YAŞAM Haberleri  / CHA

Eskişehir'de polis tarafından iş yerlerine düzenlenen operasyonda, 4 değişik markada 41 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

nbsp;Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ilde kaçak cep telefonu ile mücadele kapsamında çalışma yapıldı. Buna göre polis, Eskişehir 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nden alınan arama ve el koyma kararına istinaden, şehir merkezindeki iş yerlerine yönelik kaçak cep telefonu operasyonu başlattı. Polis, operasyon kapsamında, O.K. isimli şahsın çalıştırdığı iş yerinde 8, N.Ö.'nın iş yerinde 12,, E.Y.'nin de dükkanında ise 21 adet kaçak cep telefonu ele geçirdi. Polis, 3 farklı iş yerinde ele geçirdiği 4 değişik markadaki 41 adet kaçak cep telefonuna el koyarken, 3 kişi hakkında ise yasal işlem başlattı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...