TIR minibüse arkadan çarptı, 1 bebek öldü, 9 kişi yaralandı

/ Kaynak: CHA
TIR minibüse arkadan çarptı, 1 bebek öldü, 9 kişi yaralandı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 bebek öldü, 9 kişi yaralandı.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 bebek öldü, 9 kişi yaralandı. nbsp;Kaza, D-650 kara yolu Pamukova Karapınar köyü mevkiinde gece meydana geldi. Bilecik-Pamukova istikameti Pamukova Karapınar köyü altında 03 FN 242 plakalı minibüs şoförü Muhammet Akgül telefonla konuşmak için emniyet şeridine geçti ve beklemeye başladı. Yine aynı şeritte ilerlemekte olan Adem Telci yönetimindeki 07 RB 089 plakalı TIR ise minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs yol kenarında bulunan bariyerle çarparak takla attı. Kazada Musa Zobalı, Necla Zobalı, Yaşar Zobalı, Beyhan Zobalı, Yaşar Zobalı, Muhammet Akgül, Ferhan Akgül ikiz bebekler Seraç ve Seçil Akgül yaralandı. nbsp;
GÖĞSÜNE 1,5 METRE DEMİR ÇUBUK SAPLANDI
Minibüs şoförü Muhammet Akgül'ün şoför koltuğunda kalbinin hemen altına yaklaşık 1,5 metrelik demir saplandı. Olay yerine çağırılan Geyve Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 sağlık ekipleri tarafından yarım saat süren çalışmanın ardından minibüs şoförü sıkıştığı yerden çıkarıldı. Öte yandan TIR şoförü Adem Telci ve yanında bulunan bir kişi metrelerce sürüklendikten sonra yan yatan araçtan hafif yaralı olarak kurtuldu. Muhammet ve Ferhan Akgül çiftinin ikiz bebeklerinden bir yaşındaki Seçil Akgül ise Pamukova Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. nbsp;Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...