Taşıdıkları çantadan 6 kilo eroin çıktı

/ Kaynak: İHA
Taşıdıkları çantadan 6 kilo eroin çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne'nin Keşan ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda yasa dışı yollardan yurt dışına çıkartılmak istenen 6 kilo eroin maddesi ele geçirildi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda yasa dışı yollardan yurt dışına çıkartılmak istenen 6 kilo eroin maddesi ele geçirildi. nbsp;Edinilen bilgiye göre; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Keşan KOM Grup Amirliği ekipleri, İstasyon Mahallesi'nde bulunan Keşan Ticaret Borsası'na ait boş arazide operasyon düzenledi. Operasyonda E.Y. (31), C.T. (30) ile M.A.İ. (52) yakalanarak, gözaltına alındı. Şahısların yanında taşıdığı çantada yapılan aramada ise 6 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Eroinin, İstanbul'dan getirildiği ve yasa dışı yollardan yurt dışına çıkartılmak istendiği öğrenildi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen E.Y., C.T. ve M.A.İ. buradaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek İstanbul'a gönderildi. nbsp;Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...