Alman turist boğularak öldü

/ Kaynak: İHA
Alman turist boğularak öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı beldesinde tatil yapan Alman uyruklu turist, serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı beldesinde tatil yapan Alman uyruklu turist, serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. nbsp;Edinilen bilgiye göre olay, Konaklı beldesinde meydana geldi. Tatilini geçirdiği otelin plajında denize giren 67 yaşındaki Alman uyruklu turist Gunter Grube, bir süre sonra suda gözden kayboldu. Sahildeki diğer turistler ve görevliler tarafından sudan çıkartılan Grube, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Talihsiz turistin cesedi, olay yerinde jandarma tarafından yapılan incelemenin ardından savcılık talimatıyla otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna kaldırıldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...