İzmir'de silahlı kavga kanlı bitti

/ Kaynak: AA
İzmir'de silahlı kavga kanlı bitti

YAŞAM Haberleri  / AA

İzmir'de barda çıkan bir tartışma ilerleyince silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, barda çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Yeşilova Mahallesi Kamil Tunca Bulvarı'nda bulunan bara müşteri olarak gelen E.S. (50) ile iş yeri sahibi Yüksel Öztamar (51) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.S, silahla ateş ederek kaçtı. Olayda, Öztamar ile Mehmet Acar (39) yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Öztamar hayatını kaybetti. Acar'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, E.S'yi evinin önünde gözaltına aldı. Zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği
belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...