Polis, öğrenci servislerini denetledi

Polis, öğrenci servislerini denetledi

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde okul servisi yapan umum servis sürücülerine ve araç sahipleri trafik tescil büro amirliği ekiplerince denetlendi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde okul servisi yapan umum servis sürücülerine ve araç sahipleri trafik tescil büro amirliği ekiplerince denetlendi. Denetlemede camları film olan servis araçlarından filmler söküldü. nbsp;Ereğli'de öğrenci servisi yapan Umum Servis Araçları Derneğine üye olan 120 öğrenci servisi Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü büro amirliği polisleri Yücel Kökçü, Fikret Karakuş, İbrahim Yüksel ve Tan Belen tarafından denetlendi. Denetleme öncesinde sürücülerle toplantı yapan trafik polisler, sürücülere uymaları gereken konular hususunda uyarılarda bulundu. Yapılan konuşmalar sonrasında araçlar denetlendi. Araç içerisinde bulundurulması gerekenlerin kontrolü sırasında camları filmli olan bir servis aracın filmleri polis memurları ve sürücüler tarafından çıkarıldı. nbsp;Örnek sürücü olarak gösterilen servis şoförlerinden Emin Sözen ise aracında öğrencilerin kullanması için çöp kovası, buzdolabı gibi malzemeleri bulundurduğu için polislerin takdirini topladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...