Hava sıcaklıkları kaç derece artacak

/ Kaynak: İHA
Hava sıcaklıkları kaç derece artacak

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji'den alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Bitlis, Hakkari ve Şırnak ile gece saatlerinde Muş ve Van çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. nbsp;Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:Ankara: Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde çevreleri yer yer puslu ve sisli 19
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 18
İzmir: Az bulutlu ve açık 23
Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı bulutlu 28
Antalya: Az bulutlu ve açık 28
Samsun: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 19
Trabzon: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 19
Erzurum: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde çevreleri yer yer puslu ve sisli 12
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 21

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...