Kadına şiddet dur durak bilmiyor

/ Kaynak: İHA
Kadına şiddet dur durak bilmiyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da şiddet uyguladığı için evden uzaklaştırma cezası alan koca, kendisinden boşanmak isteyen eşini, bıçakladı.

Adana'da şiddet uyguladığı için evden uzaklaştırma cezası alan koca, kendisinden boşanmak isteyen eşini, bıçakladı. Giresun'da ise bir adam, öğretmen olan eski eşini kurşun yağmuruna tuttu.

ADANA'DA BIÇAKLAMA
Adana'daki olay, merkez Sarıçam ilçesinde meydana geldi. Emine (32) ile Nurettin A. (35) yaklaşık 7 yıl önce evlendi. Ancak uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen Nurettin A., sürekli eşini darp etmeye başladı. Emine A. ise en sonunda polise giderek kocasından şikayetçi oldu. Bunun üzerine Nurettin A.'ya evden uzaklaştırma kararı verildi. Emine A. ayrıca eşine boşanmak istediğini söyledi. Eve gelemeyen eşinin boşanma kararına sinirlenen koca sürekli eşini rahatsız etmeye başladı. Dün akşamüzeri de Nurettin A., alışverişten evine gitmekte olan Emine A.'yı takip etti. Şahıs, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki evinin önünde durdurduğu eşine konuşmak istediğini söyledi. Kadın reddedince adam, cebinden çıkarttığı bıçak ile eşini kasıklarından bıçaklayarak kaçtı. Bu arada, görgü tanıkları hemen polisi aradı. Polis olay yerine kısa sürede gelirken yaralı kadın ambulans ile hastaneye gönderildi. Polis ekipleri de mahallede kocanın yakalanması için operasyon başlattı. Olaydan 15 dakika sonra Nurettin A. bir evin damında polisler tarafından sıkıştırıldı. Bu arada kaçmaya çalışan ve eşini bıçakladığı bıçak ile polise direnmeye çalışan koca düşerek başından yaralandı. Polis, yaralı için olay yerine ambulans çağırdı. Sağlık görevlileri yaralı kocaya müdahale etti. Yaralanan koca, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına da saldırmak istedi. Nurettin A. daha sonra gözaltına alındı.


GİRESUN'DA ÖĞRETMENE 5 KURŞUN
Giresun'da da eski koca dehşeti yaşandı. Çıtlakkale Mahallesi'ndeki evinden sabah saatlerinde ayrılan ve görev yaptığı okula gitmek üzere yola çıkan çıkan öğretmen Fatma Taylan, boşandığı eski eşi M.E. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Vücuduna beş kurşun isabet eden öğretmen Fatma Taylan, Giresun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Vücuduna isabet eden beş kurşundan üçü çıkartılırken, iki kurşunun ise vücuduna girip çıktığı tespit edildi. Durumu kritik olan öğretmen Taylan'ın yoğun bakımda yaşam mücadelesi müdahalesi devam ederken, zanlı M.E ise henüz yakalanamadı. Çiftin iki çocuğu olduğu öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...